HTML

hé, 68!

Negyven ugyebár. Ez az életkor valahol félút, bár azt mondják, minden csak most kezdődik. Na nézzük, mi volt eddig, és mi jön eztán! Írok arról, ami zavar, ami teccik vagy fordítva. Amit szeretek esetleg szerettem. Néhakicsitnagyon magamról. Titkokról, árnyakról. Ez van negyven tájékán.

Friss topikok

2008.11.19. 18:37 doggy

Szülés, állami kórházban 150 ezer

Olvasom az Indexen, nagy meg kiemelt állami kórházban tízenötezer egy epidurál. Az is valami? Másik jónevű fővárosi szülészeten meg százötvenezer egy császár. Ki van írva, hogy ne kelljen találgatni. Olyan mondta, aki ott szült. Aztán meg nem fizetett, csak hatvanat. Annyija volt. De azt mondta, nem mer kontrolra visszamenni. Úgyan szivem, nyugtattam, nem képzeled, hogy a doki emlékszik, kitől mennyi volt a borítékban. Vagy igen?

Szólj hozzá!

Címkék: szülés császár paraszolvencia magán közkórházak jövedelmek


A bejegyzés trackback címe:

https://hajaj68.blog.hu/api/trackback/id/tr2778211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása