HTML

hé, 68!

Negyven ugyebár. Ez az életkor valahol félút, bár azt mondják, minden csak most kezdődik. Na nézzük, mi volt eddig, és mi jön eztán! Írok arról, ami zavar, ami teccik vagy fordítva. Amit szeretek esetleg szerettem. Néhakicsitnagyon magamról. Titkokról, árnyakról. Ez van negyven tájékán.

Friss topikok

2008.10.17. 15:36 bé mint esz

Doktor House rajongók figyelmébe

Meséli a fodrászom, jó, nem dicsekszem, nem az én fodrászom, hanem mindenki másé is, meg különben is alig néhány napja fedeztem fel, amikor a fiúkkal Budafok utcáin tekeregtünk, szóval meséli, hogy a férfiaknak, na azoknak aztán tök mindegy, hogy te mész-e haza vagy egy vadidegen nő sétál be az ajtón egy péntek délután cekkerrel a kezében.

Merthogy betért a haloványfényes fodrászüzletbe egy hosszú, barna hajú lány.
- Rövidítünk - mondta, mintha csak a Sörgyári capriccio című filmből lépett volna ki.
- Mennyire? - így a fodrászlány.
- Tök rövidre - szólt az utasítás.
A haj megrövidült, majd zárásként még egy festést is kért a vendég. Vörös, dögös csaj lett belőle, az unalmas hosszú, barna hajú lány helyett.

És hazament. Csendben araszolt végig a panellakás végtelen hosszúságú előszobán, végül belépett a nappali-ebédlő-hálóba. Állt, csak állt a férje előtt.
- Szia - mondta hirtelen.
- Szia - válaszolta a férj. És tovább kapcsolgatta a távirányítót.
- Rám se nézel? - kérdezte a lány.
Férj ekkor felemelte a fejét, végignézett a feleségén, majd nem szólt semmit.

- Na? - visított fel a feleség, aki már nem tudta magát tovább tűrtőztetni.
- Mit na? - vágott vissza a férj és belemélyedt Doktor House legújabb izgalmas fejezetébe.

Nos, hát ennyi lett volna a mai napi tanulság minden doktor ház rajongónak. Így jár az, aki rászokik doktorház rémségeire. Az átigazolásokat, a Született feleségek című felnőtt tévéműsor megtekintésére, itt a blogban fogadom.

6 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://hajaj68.blog.hu/api/trackback/id/tr58718800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csacsacsa 2008.10.20. 13:12:09

Hát figyu, hát mintha belelátnál a gondolataimba de tényleg. Honnan tudod, hogy én is vörös lettem? meg hogy rövid? Meghogy apuci le se vette? Ki vagy te? Látó vagy te? és mikor kezdünk már el érdemben? Kéne valami, ami elterel... :(

Anna68 2008.10.20. 15:44:25

Helló mindenki! Mi az hogy miköze a kertvárosi csajoknak a mindennapi élethez? Csak annyi, hogy ők is élnek egyfajta életet,ami manapság divatossá vált.Aztán ne tessen háborogni, mert az ártalmas lehet.

hedonista 2008.10.20. 15:59:23

Kedves Anna!
Mivel maga már túl lehet a negyvenen, illik, hogy magázzam...
Mesélje el nekem, hol lát maga ilyen nőket a mi kis szegény országunkban?
Ózdon vagy Miskolcon? Ugyan már!!!!

bé mint esz 2008.10.20. 21:01:05

Hedonista!
Először is: ebben a blogban hölgyekkel nem szemtelenkedünk. Másutt se, de itt legalább tudok érte szólni.
Másodszor: lehet, hogy Ózdon nem mászkál annyi Bree, meg Gaby, ellenben Los Angelesben van néhány Mariska, Éva, Tünde, Annamária. Ebből persze nem következik semmi lényeges összefüggés.
Abból viszont igen, hogy talán pont ezért nézzük őket, mert annyira mások, mint mi. Viszont ugyanúgy szerelmesek vagy nemszerelmesek, szőkék vagy barnák, intrikusak vagy játékosak, egy-két-több gyereket nevelők, mint mi.
Mellesleg én is levenném a halott férjem nyakából azt a nyakkenndőt, amit az anyukája erőltetetett rá :-))

Ventura Blvd 2008.10.21. 16:42:40

Na csak annyit ehhez a ménkű sok sorozathoz, amit egy amerikai médiakutató bírt mondani. Hogy ugyanis azok, akik naponta négy óránál többet nézik a tévét, elkezdenek hasonlítani egymásra. hát csak igy tévézzetek emberek

hedonista 2008.10.22. 16:35:28

Doktor House maraton az AXN csatornán, csütörtökön!
House rajongók figyelem!
süti beállítások módosítása