HTML

hé, 68!

Negyven ugyebár. Ez az életkor valahol félút, bár azt mondják, minden csak most kezdődik. Na nézzük, mi volt eddig, és mi jön eztán! Írok arról, ami zavar, ami teccik vagy fordítva. Amit szeretek esetleg szerettem. Néhakicsitnagyon magamról. Titkokról, árnyakról. Ez van negyven tájékán.

Friss topikok

2008.10.14. 09:46 bé mint esz

Kelemen Anna okos ám!

Lehet, hogy lemaradtam valamiről? A múltkor a celebeket vacsoráztató reality showban, nem a mentsük meg a celebeket-ben, sose tudom megjegyezni ezeket, de talán a Hab a tortánban a tv2-ön vagy az RTL-en, láttam egy lányt. Meg egy csomó pasit az Irigy hónaljmirigyből.

A lány kedves volt, és néha félszeg. Nézelődött, alkalmazkodott az új helyzethez. És most lehet csodálkozni: ez a lány a Kelemen Anna volt. Aki késhegyremenő vitába bonylódott a Havas Henrikkel, írt is róla egy könyvet, és akkor még pont úgy gondoltam, hogy na, tessék, megint lettünk nekünk egy ilyen semmilyen, buta arcunk, felpumpált szájjal, csupa ostobasággal. Havas tanár úr jól bedöngölte, ráfér egy ilyen lányra, aki mutogatja magát, azt semmi, a nagy üres semmi van az ő fejében.

Erre kiderül, ez a lány nem is olyan butácska. Sőt. Nagyon sőt, van neki magához való esze, humora is, veszi a lapot, amit osztanak neki. És vállalja magát, úgy ahogy van. Ettől függetlenül egyre jobban érdekel, hogy ki is ez a csaj.

Valaki ismeri?

Anna, hol vagy? Kelemen Anna, jelentkezz!

2 komment

Címkék: tv2 a celeb rtl klub hal anna kelemen tortán


A bejegyzés trackback címe:

https://hajaj68.blog.hu/api/trackback/id/tr67712921

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ventura Blvd 2008.10.14. 21:27:15

Gondolod, hogy játsza a buta szőkét, és valójában egy dörzsölt barna? Ennyire jó üzlet hülyének lenni. Valószínűleg, különben nem lenne ennyi belőlük

bé mint esz 2008.10.16. 14:26:43

Tuti! Tegnap én is elmentem melíroztatni. Ha bejön, isten bizony kiszőkülök teljesen. Különben meg tegnap azt mondta a barátnőm, örömmel látja, hogy új példaképem lett. Végülis Virginia Woolf után pokolinak tűnhet a váltás, de gondoljunk csak bele! Na ehhez kéne még egy kis szőkeség...
süti beállítások módosítása